Vitrage prikkelt Arnhem met kunst

{

Nick Twaalfhoven (1987, autodidact) Niklas van Woerden (1991, Artez Fine-Art) en Jit Nieuwenhuis (1951, ABK) nemen het initiatief om de verwondering en het respect voor elkaars werk gezamenlijk tentoon te stellen. De drie bevriende Arnhemse kunstenaars zijn vaak geïnspireerd geraakt door elkaars kunst. Ook al zijn de kunststijlen totaal verschillend, toch ervaart men een enorme chemie in de manier hoe zij hun kunstenaarschap beleven. Nick Twaalfhoven: ‘de onderlinge verbintenis met elkaar is de curator van deze expositie’ .

We proefden bij elkaar een groeiende onvrede over de manier waarop we ons moeten profileren in de kunst. Het lobbyen bij galeries en expositieplekken om werk te ‘mogen’ laten zien. Een spannende gedachte was om het totaal verschillende werk bij elkaar te zetten, dat inspireerde enorm! Vandaar dat we het initiatief nemen om deze expositie (21,22,23 maart) te organiseren. Maar natuurlijk ook omdat we heel veel werk hebben wat we kwijt willen voor een betaalbare prijs.Het pand aan de R. J.P. van Muijlwijkstraat 23 staat inmiddels bekend als een laagdrempelige pop-up spot voor dit soort initiatieven. Daarbij is deze ruimte uitermate geschikt voor onze grote en ruimtelijke werken. Wat kan men verwachten? Een samensmelting van vintage pop-art, kleurrijke en dynamische werken en modern ruimtelijk werk. Dus voor iedereen zit er wat bij. Tijd om Arnhem weer eens te teasen met kunst!

Drie kunstenaars met verschillende stijlen komen bijeen om jullie DE chemie te laten zien van het contrast.

CHAOS vs RUST
JONG vs KLASSIEK
RAUW vs VERFIJND
VINTAGE vs MODERN
MINIMAAL vs MAXIMAAL
NEO-POP vs ABSTRACT
ROCK’N ROLL vs KLASSIEK

Wat: Nick Twaalfhoven (1987, autodidact) Niklas van Woerden (1990, Artez Fine-Art) en Jit Nieuwenhuis (1951, ABK) nemen het initiatief om de verwondering en het respect voor elkaars werk gezamenlijk tentoon te stellen.
Waar: R. J.P. van Muijlwijkstraat 23
Wanneer: 21/22/23 maart van 12.00-20.00u

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Vitrage prikkelt Arnhem met kunst"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*