Wat is jouw visie op Arnhem?

Heb jij een visie over de toekomst van Arnhem? Dan ben je van harte uitgenodigd door de gemeente Arnhem om mee te praten op dinsdag 17 mei. Dan organiseert de gemeente Arnhem een bijeenkomst waarin de “Visie op Arnhem” centraal staat.

Vorige week publiceerde het college van B&W haar visie op de toekomst van de stad. Die staat beschreven in de perspectiefnota 2017-2020. “Sturen vanuit wat nodig is om de wijken gezond te houden en tegelijk de kwaliteit van Arnhem als gewilde stad in de regio verder te versterken.”

De gemeente wil graag horen wat de inwoners van Arnhem vinden van de koers voor de komende jaren. Voor de avond zijn slechts honderd kaarten beschikbaar, dus snel aanmelden is een vereiste. Dat kan door een mailtje te sturen aan griffie@arnhem.nl. Aanmelden kan tot en met maandag 16 mei.

De avond begint om 18.45 uur met koffie en thee in de burgerzaal op het stadhuis. Aansluitend geeft Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen zijn visie op Arnhem.

Om 19.45 uur Arnhemmers, vertegenwoordigers van instellingen en raadsleden plaats aan tafels, om een gesprek met elkaar te voeren over wat er leeft in de stad en in de wijken.

Later op de avond zal Jan Markink, gedeputeerde van de provincie Gelderland ook zijn visie op Arnhem geven.

Het hele programma van de avond is hier te vinden.

Tekst met dank aan Arnhem 6811.
Foto: Marlous Kelderman.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Wat is jouw visie op Arnhem?"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*