Wie helpt Circus op de Bult

Circus op de Bult tijdens H80

Tijdens het komende Sprookjesfestival treedt Circus op de Bult uit Arnhem op met een voorstelling rond het thema Alice in Wonderland. De jonge artiesten oefenen inmiddels wekelijks en het fantasievolle resultaat is te zien op vrijdag 20 oktober om 14.00 en 16.00 uur in Theater de Leeuw.

In een gisteren rondgestuurd communiqué meldt Ilse Beers namens Circus op de Bult dat het wellicht de laatste voorstellingen (en trainingen) van dit bijzondere gezelschap zijn. Het is niet gelukt voor dit jaar de financiering rond te krijgen of een structurele financiële borging van het project te vinden.

Circus op de Bult vervult al 8 jaar een verbindende rol op de Geitenkamp. Niet alleen kinderen maar ook veel ouders en andere wijkbewoners helpen mee bij het mogelijk maken van de voorstellingen. Door de begeleiding van professionele circusdocenten komt de wijk zowel figuurlijk als letterlijk in beweging.

Vanwege dit overstijgende belang onderzoekt de leiding de komende tijd nogmaals de mogelijkheid van een structurele financiering, aansluiting bij andere initiatieven en een breder gedragen organisatie. Wie kan helpen of bij wil dragen, kan contact opnemen met Ilse Beers, tel. 06-24936113.

Reacties