Recordpoging tijdens het evenement Spijker op z’n Kop

Het idee is dat wij op 30 juni met zoveel mogelijk personen voor een record gaan: ‘de meeste mensen die een selfie maken met de nieuwe opkomende hype de Mobile sockets van de Popman’. Ook bekend als de PopSocket.

De Mobile sockets van de Popman is de nieuwe opkomende rage na de Fidget-Spinner. Een houvast en een houder voor jouw smartphone. De Mobile sockets kan je aan de achterkant van jouw smartphone vastplakken, waardoor je op deze manier gemakkelijker en leukere selfies kan maken. Je kunt hem ook ergens aanhangen en je kunt hem kan gebruiken om jouw smartphone rechtop te zetten (zodat je een tv hebt).

Spijker op z’n Kop is het zomerse festival op Vrijstaat Thialf en het wordt georganiseerd door studenten van het Rijn IJssel. Tijdens het evenement gaan we een recordpoging houden om half 4. Dat betekent dat we zoveel mogelijk kinderen (en papa’s en mama’s) gezamenlijk op de foto gaan zetten met een Mobile socket van de Popman.

Om deze poging mogelijk te maken zijn wij een samenwerking aangegaan met Tomas Wagenaar. Tomas Wagenaar is de ondernemer van The Popman aan de Koningstraat 2 in Arnhem. Door middel van deze samenwerking kunnen wij aan iedere persoon die ons wil mee helpen om dit record te bereiken een GRATIS Mobile socket aan te bieden. Daarvoor zullen jullie ons eerst even een e-mail naar spijkerpoprecord2017@gmail.com. moeten sturen met jouw naam en leeftijd. Zodat wij deze ter plaatse per persoon kunnen afgeven.

Wil je op de hoogte blijven volg ons op Facebook via: www.facebook.com/spijkeropznkop/

We hebben zeker 150 mensen nodig voor het record dus neem al je vriendjes en vriendinnetjes ook mee. Eisen voor het meedoen aan ons Record:

Wij hopen dat wij samen met jullie deze dag een geweldig record kunnen neerzetten. Schrijf je daarom nu massaal in, dan maken wij dit moment onvergetelijk!

Reacties