Zelfbouwmarkt in het stadhuis

Zelf een huis bouwen? In Arnhem kan dat. Niet alleen op vrije kavels in de Schuytgraaf, maar bijvoorbeeld ook in de Rodenburgstraat in de binnenstad of aan het Maisveld in Klingelbeek.

Het Vastgoedplein van de gemeente Arnhem maakt je op de Zelfbouwmarkt graag wegwijs in de wereld van zelfbouw. Op zaterdag 9 april vind je alle deskundigheid die je bij zelfbouw nodig hebt onder één dak.

Tijdens de Zelfbouwmarkt staan architecten, aannemers, financiële specialisten en andere deskundigen klaar met tips en advies voor iedereen die overweegt om zelf een woning te bouwen.

De gemeente biedt informatie over vergunningverlening, eigentijds duurzaam bouwen en kavels waarop jij je woning geheel naar eigen smaak kunt bouwen. De goedkoopste kavels zijn € 38.700.
Er zijn verschillende soorten woning mogelijk. Vrijstaand, in een rij, twee-onder-één kap; het kan allemaal. “Want jij bepaalt toch zeker zélf hoe je wil wonen?”, aldus de gemeente Arnhem.

In de stands van de gemeente is volop aandacht voor de kavels die te koop zijn in Gaardenhage en voor twee kavelprojecten in Schuytgraaf, De Eilanden en de Helenastraat. Ook vind je hier informatie over het nieuwste zelfbouwproject in Arnhem: de Rodenburgstraat, hartje binnenstad.

Je bent op zaterdag 9 april a.s. tussen 11 en 15 uur van harte welkom op de Zelfbouwmarkt, in de hal van het stadhuis van Arnhem. De entree is gratis.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Zelfbouwmarkt in het stadhuis"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*