Zesde speelronde Arnhemse voetbalamateurs

De weergoden zijn de voetbalamateurs voorlopig nog goed gezind geweest. Dit weekeinde vonden opnieuw alle wedstrijden doorgang. De meest opmerkelijke uitslag viel zondag te noteren in klasse 6F, waarin ESCA met korfbalcijfers won van De Hoven in Zutphen: na 90 minuten stopten de tellers op het scorebord uiteindelijk bij de stand van 4-6.

SML moest na drie zeges op rij in 3C weer eens een nederlaag slikken. In Doetinchem bij VIOD werd met 3-1 verloren. FC Presikhaaf kwam in 3D in Wageningen niet verder dan 2-2 tegen hekkensluiter WAVV. Beide Arnhemse doelpunten kwamen op naam van Essen Gurbuz.

VDZ kon in 4F de feestelijke opening van het tweede kunstgrasveld geen passend vervolg geven. De thuisclub verloor verrassend van een andere Arnhemse vertegenwoordiger, Eendracht: 1-2. Rik van Hardeveld scoorde voor de thuisploeg, Michel de Kinkelder en Ricky Muller bezorgden de bezoekers de zege. AZ2000 verloor thuis met het kleinst mogelijk verschil van Driel: 0-1.

Eldenia moest in deze klasse op een door regenval moeilijk bespeelbaar veld de punten laten aan Fortissimo uit Ede: 1-3, nadat de ploeg nog wel op voorsprong was gekomen. Het Arnhemse doelpunt kwam van de voet van Marvin Duurtsema. Sportclub Oranje verloor met dezelfde cijfers (3-1) in Elst bij Elistha. Arnhemse Boys Schuytgraaf kwam thuis niet verder dan 1-1 tegen MASV.

Arnhemia boekte in 5D thuis een 4-2-zege op MvR en bleef zo in punten op gelijke hoogte met HC’03 bovenaan de ranglijst. In 5F was FC Jeugd in Ede met 2-0 te sterk voor De Paasberg. Elsweide pakte uit bij SDZ in het Land van Maas en Waal een punt door met 1-1 gelijk te spelen.

Zaterdag
Elsweide was op zaterdag in 4B thuis trefzeker tegen Wageningen en won met 4-1. De doelpunten kwamen op naam van Robby Bouman (2 keer), Mark Comans en Robert-Jan Damen. De Bakenhof-derby in deze klasse tussen Sportclub Oranje en Arnhemia eindigde in een 4-2-zege voor de thuisclub. Voor Oranje waren Mitch de Vries (penalty), Mick Rodemond en Jeffrey Belt (twee keer) trefzeker, Ali Sarioglu en Mark Hoos scoorden voor de bezoekers. ESCA verloor in 4A de thuiswedstrijd nipt van Nijmegen met 1-2 en blijft daardoor in de onderste regionen. De Arnhemse treffer werd gemaakt door Tim Houweling.

ESA pakte in 3A uit in Zetten bij laagvlieger Excelsior de volle winst: 1-3.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Zesde speelronde Arnhemse voetbalamateurs"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*