Zomeravond Orgelconcerten

Strumphlerorgel 300dpiLiefhebbers van orgelmuziek kunnen de maanden juli en augustus genieten van de klanken van het bekende Strumphlerorgel in de Eusebius in Arnhem. Tijdens de ‘Zomeravond Orgelconcerten’ bespeelt elke woensdagavond een andere organist het imposante Strumphlerorgel. Stadsorganist Johan Luijmes opent de reeks op woensdag 6 juli. Organist Diederik Blankensteijn is te horen op woensdag 13 juli, organist Erwin Wiersinga op woensdag 20 juli en organist Theo Jellema speelt op woensdag 27 juli het orgel. Organist Una Cintina speelt op woensdag 3 augustus, organist Stephan van de Wijgert op woensdag 10 augustus, organist Klaas Stock op woensdag 17 augustus, organist Marcus Bergink op woensdag 24 augustus en organist Wim Roelfsema sluit de zomeravond orgelconcerten af op woensdag 31 augustus.

De ‘ Zomeravond orgelconcerten’ beginnen om 20.15 en de toegang is gratis. Na afloop kan een vrijwillige bijdrage worden gegeven.
Benieuwd welke organisten in augustus tijdens de ‘ Zomeravond orgelconcerten’ het Strumphlerorgel bespelen? Kijk dan op eusebius.nl

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Zomeravond Orgelconcerten"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*