Word Vriend van Arnhem Direct

Arnhem Direct brengt al bijna 10 jaar nieuws over en uit Arnhem. Dat nieuws brengen we gratis, uit liefde en passie voor onze mooie stad. En dat blijven we doen: van Bridge to Liberation tot Stadsblokken-Meinerswijk en van feitenvrije opinieartikelen tot aan Het Gelders Orkest en de nieuwtjes op wijkniveau. En daartussen alle prachtige, verrassende initiatieven die door Arnhemmers ontplooid worden.

Nieuwsaanbod

Maar er gebeurt veel meer in de stad dan wij op dit moment kunnen verslaan. Jij kunt ons helpen het nieuwsaanbod te verbeteren door Vriend van Arnhem Direct te worden.

Het geld van vrienden wordt gebruikt om de redactie te versterken. Om artikelen te schrijven, persberichten te redigeren, ervoor te zorgen dat er iemand paraat is om bloggers op weg te helpen. Iemand die wakker blijft om het laatste nieuws het eerst aan jou te presenteren. Met jouw donatie, klein of groot, maak je dat mogelijk.

Jouw steun draagt bij aan een goede, gratis nieuwsvoorziening in Arnhem. Voor iedereen die Arnhem een warm hart toedraagt:

  Totaal  (als het formulier niet werkt, kijk dan hier)

  Donatiemogelijkheden

  Vriendendonaties
  Particulieren kunnen met het donatieformulier op de website kiezen tussen € 20, € 100, een zelf in te vullen bedrag of 5x een jaarlijks bedrag (€ 20)
  Bedrijven kunnen kiezen tussen € 500 en € 250

  Journalistieke vrienden
  Donaties per geplaatst artikel
  Bedrijven € 250
  Overheden € 150
  Culturele instellingen en andere organisaties € 50
  Bij plaatsing van meer dan één artikel vooraf overleg over aantal en frequentie

  Zelfplaatsing door culturele instellingen
  Na een donatie van € 250 kunnen culturele instellingen toegang krijgen om zelf berichten te plaatsen. De toegang eindigt na een jaar en is gebonden aan een aantal spelregels.

  Download alle tarieven (november 2018)

  Ook bedrijven en organisaties kunnen Arnhem Direct steunen

  Ook bedrijven kunnen vriend worden van Arnhem-Direct. Bekijk de mogelijkheden:
   Totaal