Word Vriend van Arnhem Direct

Arnhem Direct brengt al bijna 10 jaar nieuws over en uit Arnhem. Dat nieuws brengen we gratis, uit liefde en passie voor onze mooie stad. En dat blijven we doen: van Bridge to Liberation tot Stadsblokken-Meinerswijk en van politieke ontwikkelingen tot aan Het Gelders Orkest en de nieuwtjes op wijkniveau. En daartussen alle prachtige, verrassende initiatieven die door Arnhemmers ontplooid worden.

Nieuwsaanbod

Maar er gebeurt veel meer in de stad dan wij op dit moment kunnen verslaan. Jij kunt ons helpen het nieuwsaanbod te verbeteren door Vriend van Arnhem Direct te worden.

Het geld van vrienden wordt gebruikt om de redactie te versterken. Om artikelen te schrijven, persberichten te redigeren, ervoor te zorgen dat er iemand paraat is om bloggers op weg te helpen. Iemand die wakker blijft om het laatste nieuws het eerst aan jou te presenteren. Met jouw donatie, klein of groot, maak je dat mogelijk.

Jouw steun draagt bij aan een goede, gratis nieuwsvoorziening in Arnhem. Voor iedereen die Arnhem een warm hart toedraagt:

Totaal


(als het formulier niet werkt, kijk dan hier)

Donateurs

Arnhem Direct heeft duizenden vrienden. Tienduizend dagelijkse lezers van de website, de berichten op Twitter en Facebook.

Arnhem Direct heeft tientallen actieve en minder actieve bloggers, honderden bezoekers van het Nieuwscafé. En een klein en volhardend groepje donateurs. Donateurs? Ja. Al sinds 2013 heeft Arnhem Direct donateurs. Niet zo veel, maar net genoeg om af en toe een mooi boek te maken en de website in stand te houden.

Als we meer willen, en dat willen we, dan hebben we daarvoor geld nodig. Omdat de advertentie-inkomsten ontoereikend zijn, doen we daarom nu een beroep op jou. Kunnen we op je rekenen? Ook bedrijven kunnen vriend worden van Arnhem-Direct.

Deze actie is geïnitieerd en wordt gesteund door een dozijn Vrienden van Arnhem Direct van het eerste uur.