Ontwerpcafé over bezieling en creatief ondernemerschap

image

Ontwerp Platform Arnhem (OPA) organiseert in het seizoen 2008-2009 iedere maand een ontwerpcafé onder het thema ‘ Bezieling’. Tijdens het café van 21 oktober gaan we in op ‘creatief ondernemerschap’. Wat is dat? Deze vraag heeft voor iedere ondernemer een ander antwoord.

Het doel van dit ontwerpcafé is het delen van kennis over creatief ondernemerschap. Tijdens deze avond zijn we niet op zoek naar de succesverhalen, maar juist naar die momenten waarop je als ondernemer tegen problemen aanloopt. Echte bezieling toont zich pas bij tegenslagen. Dan moet je geloven in je eigen doelen. Voor jonge creatieve ondernemers is kennis over de tegenslagen van groot belang om zelf succesvol te kunnen zijn. Wat moet je daarvoor laten en wat moet je daarvoor doen? Op welke momenten kom je ‘in de put’ en hoe kom je er weer uit? Met andere woorden; wat is de ‘achterkant van het succes’ en welke ‘bezieling’ heb je nodig om succes vol te zijn?

OPA heeft Tirso Frances (directeur van Dietwee, bureau voor visuele communicatie), Jan Peters (general manager van Score, retailorganisatie in het jeanssegment) en Aldo Meijer (directeur van Kembo, meubelproducent en projectinrichter) uitgenodigd. Creatieve ondernemers met ervaring en de nodige bagage. Zij zullen deze avond worden geïnterviewd door gespreksleider Dany Jacobs (hoogleraar Industriële Ontwikkeling en Innovatiebeleid, Universiteit van Amsterdam & lector Kunst, Cultuur & Economie bij de hogescholen ArtEZ en HAN, Arnhem). Dit ontwerpcafé wordt georganiseerd in samenwerking met Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers.

Datum: Dinsdag 21 oktober 2008
Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Locatie: Cafe Dudok (Van Ranzowzaal), Koningstraat 40, Arnhem
Entree: 5 euro, gratis voor studenten en leden van Club OPA
Info:www.o-p-a.nl

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Ontwerpcafé over bezieling en creatief ondernemerschap"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*