De stad en het water – opening expositie

imageMorgen wordt de expositie ‘de Stad en het Water’ wordt geopend. In deze expositie worden de foto’s van de fotowedstrijd ‘Water in de Wijk’ en het terugbrengen van de Sint Jansbeek in het centrum gecombineerd.

Voorafgaand aan de opening van de expositie is er een waterwandeling georganiseerd. Onder leiding van een aantal gidsen wandel je door het park Sonsbeek waarbij je wordt gewezen op de historie, belang en inrichting van het water. De wandeling is van 14.30 uur tot 15.30 uur en vertrekt vanaf het bezoekerscentrum Sonsbeek. Deelname aan de wandeling is gratis.

Na de wandeling is de prijsuitreiking van de fotowedstrijd ‘Water in de Wijk. Bij de inzendingen zaten verschillende foto’s van hoog niveau. De winnende foto’s zijn al afgebeeld in de Arnhemse Koerier van 1 oktober, maar er zijn nog veel meer mooie, originele en typische Arnhemse foto’s te bewonderen! In deze expositie worden alle inzendingen van de fotowedstrijd ‘Water in de Wijk’ in het bezoekerscentrum tentoongesteld.

Wat niet iedere Arnhemmer weet is dat Arnhem niet is ontstaan aan de Rijn maar aan de Sint Jansbeek. Er zijn plannen om de loop van deze beek weer zichtbaar te maken in het centrum. Hiervoor zijn verschillende tracés bedacht. Deze zullen ook te zien zijn tijdens de expositie.

Wanneer? Van 31 oktober t/m 14 december
Waar? Bezoekerscentrum Sonsbeek
Toegang? Gratis!

Meer informatie over de expositie en water vind je op de site Schoon water hou je helder

Reacties

Wees de eerste die reageert op "De stad en het water – opening expositie"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*