Zorgbeurs in Eusebiuskerk

image

Op zaterdag 1 november van 10.00 – 16.00 uur wordt de 11e Zorgbeurs gehouden. Zoals ieder jaar in de Arnhemse Eusebiuskerk, de eerste zaterdag van november.

De doelstelling van de beurs is vooral om personeel en stagiaires te werven voor nu en in de toekomst. Als Slogan is dit jaar gekozen voor: “Zorg, ook onze zorg voor nu en later”. Daarbij komt dat zorginstellingen zich presenteren om meer naamsbekendheid te creëren ook met het oog op cliënten/bewoners. Er hebben zich deze keer meer deelnemers aangemeld als ooit te voren. Instellingen en onderwijs ziet blijkbaar de noodzaak er van in, om aan de weg te blijven timmeren ten behoeve van imagoverbetering.

Dit jaar voor het eerst, heeft de H.A.N. zich ook aangemeld, zodat nu ook het H.B.O. vertegenwoordigd is. Naast de deelnemers uit het M.B.O. een zeer welkome aanvulling.

Bezoekers aan de beurs kunnen terecht voor algemene informatie over de sector gezondheidszorg en/of bij specifieke zorginstellingen. De Gemeente Arnhem staat er met het Zorgloket. Hier kan men geïnformeerd worden over de Wet maatschappelijke ondersteuning (wmo) m.n. over de toegang van de individuele voorzieningen. Het Centrum voor Werk en Inkomen toont een groot aanbod van diverse vacatures. Dus werkzoekenden, scholieren, herintreders, (zij)instromers, carrièreverbeteraars, aspirant-bewoners van zorginstellingen zijn allen van harte welkom.

De beurs is gratis te bezoeken, de kerk is rolstoeltoegankelijk en er is gratis kinderopvang. De organisatie is in handen van Stichting Eusebius Arnhem.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Zorgbeurs in Eusebiuskerk"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*