MASV pakt koppositie in 5F

Bij de zondagamateurs in Arnhem en omgeving stonden in het eerste weekend van november in klasse 5F 2 derby’s op het programma: Arnhemia versloeg thuis met duidelijke cijfers SV De Paasberg: 4-1. Vitesse 1892 kon het in het thuisduel niet bolwerken en verloor met 0-2 van MASV dat door deze zege aan kop van de ranglijst kwam te staan.

In klasse 4D speelde Eendracht met 4-4 gelijk tegen VVO uit Velp. VDZ versloeg thuis HC’03 uit Drempt met 2-1. In die andere 4e klasse, 4F, besliste SML op De Bakenberg de derby tegen Eldenia in haar voordeel: 3-2 na 90 minuten. AZ2000 speelde gelijk tegen Fortissimo uit Ede: 2-2. SC Oranje versloeg thuis Echteld met 2-1 en nam zo wat afstand van hekkensluiter FC Jeugd, dat met 2-4 verloor van Arnhemse Boys.

De derby in 6F tussen ESCA en Elsweide eindigde in een 2-0-zege voor de bewoners van Valkenhuizen.

FC Presikhaaf was op zondag in 3D kansloos tegen Rood Wit: 3-1. Op zaterdag versloeg ESA thuis in klasse 3A Uni VV met 4-3, dankzij doelpunten van Stephan Gezius (2x), Dennis van Ginkel en Stefan Hese. Elsweide beleefde op zaterdag een heerlijke middag tegen Nijmegen: 12-1. De treffers kwamen van Patrick Groeneveld (4x), Jerino Hallatu (3x), Bart Verplak (3x) en Raymond Folker (2x).

Reacties

Wees de eerste die reageert op "MASV pakt koppositie in 5F"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*