Kluun deelt afscheidsboekjes uit

imageSchrijver Kluun deelt op woensdag 5 november afscheidsboekjes uit aan het winkelende publiek in Arnhem. Daarin kunnen mensen persoonlijke verhalen, wensen en gegevens vastleggen voor hun nabestaanden.

Het afscheidsboekje genaamd ‘Als ik er niet meer ben’ wordt door Kluun ingeleid door een serie korte verhalen en is een initiatief van verzekeraar Interpolis.

Kluun: “Mijn vrouw en ik hadden alles goed geregeld, voor zover het te regelen viel. In het laatste jaar van haar leven hadden we het over de opvoeding van onze dochter gehad, over de tastbare herinneringen die mijn vrouw wilde achterlaten voor ons en over het geld dat ze wilde schenken. Met dit boekje geven we mensen hopelijk dezelfde mogelijkheid om hier heel goed over na te denken.”

Het afscheidsboekje, dat mensen zelf kunnen invullen, bevat ook een serie korte verhalen van Kluun in zijn bekende directe stijl. Deze verhalen zijn gebundeld onder de titel ‘Van leven ga je dood’. Hiermee wil Kluun mensen aanmoedigen over het moeilijke onderwerp na te denken. Op de persoonlijke pagina’s heeft Kluun letterlijk aantekeningen achtergelaten. Kluun deelt de boekjes uit op woensdag 5 november om 10.00 uur voor de Rabobank Stadsbankwinkel in Arnhem.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Kluun deelt afscheidsboekjes uit"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*