AZ2000 en De Paasberg winnen stadsderby’s

Een aantal stadsderby’s stond op het programma dit voetbalweekeinde. In de klasse 4F verloor SML opnieuw 3 punten. AZ2000 was in de derby te sterk met 1-0. De andere stadsderby tussen SC Oranje en Eldenia eindigde in een 3-3-gelijkspel. Arnhemse Boys moest het onderspit delven tegen Driel: 3-0.

Ook in 5F was er een stadsderby. De Paasberg was thuis met 1-0 te sterk voor Vitesse 1892. MASV en Arnhemia kwamen beiden thuis niet verder dan een 1-1-gelijkspel: MASV tegen SJN, Arnhemia tegen Kolping Dynamo.

De beide vertegenwoordigers in 6F bleven deze zondag met lege handen: Beatrix was met 4-2 te sterk voor Elsweide en ESCA legde het thuis af tegen koploper Loo: 1-4.

In 3D verloor FC Presikhaaf de uitwedstrijd bij Alverna nipt met 0-1. VDZ had thuis niets te vertellen tegen Concordia Wehl, de koploper uit 4D: het werd 0-4 op t Cranevelt. Eendracht bezorgde de toeschouwers in Presikhaaf een aantrekkelijke wedstrijd tegen SC Rijnland, maar kwam niet verder dan een gelijkspel: 5-5.

Op zaterdag behield ESA in 3A de aansluiting met de top dankzij een 4-3-zege op Excelsior: De doelpunten kwamen van de voet van Stephan Gezius, Joey Teering, Wesley de Vries en Mitch Legerstee. In 4A tekende Elsweide opnieuw voor een zevenklapper: dit keer was WVW met 7-0 het slachtoffer.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "AZ2000 en De Paasberg winnen stadsderby’s"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*