ArtEZ @ Luxor Live met Thozes, Pink Fish en DJ Marc Vano

imageWoensdagavond 19 november op het podium van Luxor Live een co-productie van ArtEZ en Luxor Live. De muzikanten zijn succesvol aan de weg timmerende (oud)studenten van de Popacademie.

Pink Fish is een jonge, brutale band uit Arnhem die hun eigen popmix uit r&b, funk, disco en rock schrijven en uitvoeren. Op hun website beschrijven ze zichzelf als: ‘If Joss Stone, Jamiroquai and the Chili Peppers would meet for dinner, they’d have PINK FISH’.

Thozes is de naam van de band en de bijnaam van de oprichter, Thomas Meeuwis. Thozes is een unieke mix van sixties pop, nineties indie pop en moderne rock, geïnspireerd door artiesten als Big Star, The Beatles, The Band, Nirvana, Elliot Smith, Guided by Voices en vele anderen.

Vanuit het Oosten des lands is Marc Vano gepassioneerd op weg een plek te veroveren in de nationale dance scene. Zijn sound is niet in een hokje te plaatsen maar kan omschreven worden als verrassend opzwepende dirty house. Met twee tours in Amerika en optredens op vele nationale events mag gezegd worden dat deze dj een succesvolle periode achter de rug heeft.

Wanneer? Woensdag 19 november om 21.00 uur (zaal open om 20.30 uur)
Waar? Luxor Live
Entree? 7 euro excl. servicekosten. Studenten van ArtEZ kunnen een kaartje kopen voor € 5,00. Kaarten kunnen online worden gekocht en aan de deur, om in aanmerking te komen voor de studentenkorting dien je je studentenkaart te laten zien.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "ArtEZ @ Luxor Live met Thozes, Pink Fish en DJ Marc Vano"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*