Geldinzameling voor kunstproject TAPE met kunstveiling

In de presentatieruimte voor avantgardistische kunst TAPE, aan de Van Muijlwijkstraat in Arnhem, vindt a.s. zaterdag 29 november een veiling plaats van kunstwerken door lokale kunstenaars, van arrivé tot nieuw talent. De opbrengst wordt gebruikt om nieuwe projecten in TAPE te realiseren, in de lijn van de programmering van het afgelopen half jaar.

De veiling biedt een bijzonder en divers aanbod van met name Arnhemse kunstenaars. Unieke exemplaren, primeurs, grote en kleine items, er zit voor iedereen wel een mooi werk bij! Zo is er een speciaal voor de veiling gemaakt schilderij van Hans Walraven, zeefdrukken van Suze May Sho, een schilderij van Anya Janssen, een kunstwerk van Jaap Kroneman en een suprisedoos van aanstormend talent Judith Kisner.

De veilinglijst gaat nog even door met o.a. handbeschilderde t-shirts van Molenschot Mode, een glitchcanvas van OK Parking, kamerplantogen van Elske Revelman de Vries, fotoafdrukken van Rainier Isendam, een zeefdruk van Petra Bouwens, een schilderij van Jeroen Reijnders, foto-afdrukken van Lea Groeliker en telegrammen van Lorena Wilms.

Maar ook kan er geboden worden op een avondje dj’en in café Vrijdag en op de hoofdrol in de carnavalsvideoclip van Smalle Bennie en de Havendouwers.

De kunst bekijken kan vanaf 19.00 uur, de veiling zelf begint op 21.00 uur. Veilingmeester Wouter Bijl zorgt voor een amusant en strak verloop van de biedingen. Vanaf donderdag is de lijst met de te veilen objecten te zien op www.ilovetape.nl

TAPE is een podium en presentatieruimte voor avantgardistische kunst. Het afgelopen half jaar vonden er exposities plaats, waren er evenementen zoals Wii-mbledon, Videobar en Een Gesprek met een Kunstenaar en werden installaties ontwikkeld zoals The Vending Machine, een verkoopautomaat met kunstwerkjes.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Geldinzameling voor kunstproject TAPE met kunstveiling"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*