PPM Oost investeert in Arnhems bedrijf Het Beste Product

Afgelopen week werd bekend dat PPM Oost, de participatiemaatschappij voor Oost-Nederland, geld steekt in HetBesteProduct.nl. De Arnhemse internetfirma verzamelt testen van elektronica-producten en bundelt die op de eigen site in een allesomvattend oordeel aldus de Gelderlander.

Het bedrijf opende vrijdag officieel het Arnhemse kantoor, in de Burgemeesterswijk. Voorheen zetelde HetBesteProduct.nl in Doetinchem. Naast de website geeft het bedrijf sinds oktober mede het consumentenmagazine Check uit. HetBesteProduct.nl wil het geld gebruiken om behalve in Nederland ook in andere Europese landen met een vergelijkingssite te komen. PPM Oost heeft 25 procent van de aandelen in HetBesteProduct overgenomen, ter waarde van in ieder geval honderdduizend euro. Het exacte bedrag dat de participatiemaatschappij investeert, is niet bekendgemaakt.

Binnenkort maar eens bak koffie gaan drinken bij deze nieuwe buren. Weet iemand waar ze zitten? Op de website wordt nog het oude adres in Doetinchem vermeld!?

Reacties

Wees de eerste die reageert op "PPM Oost investeert in Arnhems bedrijf Het Beste Product"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*