Zonder woorden, een jaar muziek in beeld

image

Dennis Stempher is momenteel 38 jaar en woont in Arnhem. Overdag heeft hij een nette baan, maar ‘s avonds komt Dennis pas echt helemaal tot leven. Dan crost hij van stad naar stad om concerten te bezoeken en daar foto’s van te maken. Zijn hele leven lang is hij al gek van muziek, maar sinds hij enkele jaren geleden een keer zijn camera mee nam naar een concert is hij helemaal gek van muziekfotografie. Wat begon met af een toe een kiekje maken bij een concert, is inmiddels bij hem uitgegroeid tot vrij ernstig uit de hand gelopen hobby.

De foto’s van Dennis worden inmiddels veelvuldig op internetsites gepubliceerd. Met name bij File Under, maar ook bij 3voor12 Arnhem-Nijmegen. Sinds kort werkt Dennis ook voor Luxor Live in Arnhem. Hoewel hij het niet eenvoudig vindt om te omschrijven wat kenmerkend is voor zijn stijl van fotografie, is het in ieder geval zo dat hij probeert zijn liefde voor muziek en de passie die muzikanten uitstralen in een foto vast te leggen. Als Dennis daarmee iemand anders ook enthousiast kan maken voor die muziek, of bijvoorbeeld iemand die bij hetzelfde concert is geweest een mooie herinnering daaraan kan bezorgen, is zijn missie al geslaagd.

Tot en met zaterdag 17 januari is er een selectie van zijn werk te zien bij muziekwinkel Kroese. De titel die de expositie heel toepasselijk heeft meegekregen is ‘Zonder woorden, een jaar muziek in beeld’. In de winkel worden een 24-tal van zijn mooiste foto’s die hij afgelopen jaar geschoten heeft geëxposeerd.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Zonder woorden, een jaar muziek in beeld"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*