TrenchcoaT winnaar Park Open Live Music prijs 2008

image

Eind vorig jaar werd voor de vijfde opeenvolgende keer de Park Open Live Music prijs toegekend. Deze bijzondere eer valt ditmaal te beurt aan de groep TrenchcoaT. De Park Open-jury vindt TrenchcoaT de opwindendste formatie van de groepen, die dit seizoen de voorprogramma’s verzorgden. De juryleden waren unaniem in hun oordeel. Uit het juryrapport: ‘De bandleden gaan perfect gekleed, geven een fantastische show en brengen bovendien hoofdzakelijk swingende songs’. Volgens Park Open-co√∂rdinator Hans van Vrijaldenhoven, geeft de muziek van TrenchCoaT de speciale Park Open-ambiance perfect weer.

Naast algemene erkenning – de eer dus – bestaat de prijs uit een hoofdoptreden op de Ronde Weide in het seizoen 2009. Verder ontvangen de uitverkoren muzikanten gezamenlijk een geldbedrag.

De muziek van TrenchcoaT maakt kijkers en luisteraars vrolijk. Van Vrijaldenhoven noemt het “een gezellige feestband”. Hun live optreden straalde energie en charisma uit. Het publiek ging helemaal uit zijn dak door kippenvelveroorzakende solopartijen. De negen muzikanten van TrenchcoaT brengen een unieke mix van swing en rock. De pit van de band voelt als een steekvlam van podium naar publiek.

Park Open organiseert in de zomer gratis toegankelijke (pop)concerten op de Ronde Weide in het Arnhemse Sonsbeekpark. Die zondagmiddagconcerten duren van 14 uur tot 17 uur. De kinderen worden met spelletjes beziggehouden. Park Open is al 15 jaar een doorslaand succes. De sfeer is gemoedelijk en roept bij oudere bezoekers herinneringen op aan vroegere tijden. Jaarlijks vermaken tienduizenden bezoekers zich op deze unieke plek.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "TrenchcoaT winnaar Park Open Live Music prijs 2008"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*