Terugblik op 1e netwerkbijeenkomst Arnhem Mode Biënnale

Afgelopen dinsdag kwamen er zo’n 150 belangstellenden en ondernemers naar het stadhuis voor de eerste netwerkbijeenkomst van de Arnhem Mode Biënnale. Tijdens de bijeenkomst twitterde ik al dat ik hoopte dat de presentaties niet representatief zouden zijn voor wat ons deze zomer te wachten staat.

Het concept van Piet Paris is veelbelovend en terugkijkend op de eerdere twee edities, weten we ook dat de Arnhem Mode Biënnale garant staat voor een modespektakel van niveau, maar de presentaties tijdens deze netwerkbijeenkomst konden dit gevoel niet echt overbrengen. Artistiek leider Piet Paris presenteerde de plannen en programmering van de derde biënnale en Henk Ramautar, voorzitter van de stichting Arnhem Ambassadeurs vertelde over het belang van de steun van Arnhemse ondernemers aan dit soort evenementen. Beiden kwamen niet veel verder dan het voorlezen van een verhaal van papier, niet echt iets om warm van te worden.

Na de presentaties was er ruim de tijd om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken. Studenten van het Rijn IJssel liepen rond met hun camera en peilden de betrokkenheid van de aanwezigen.

Netwerkavond Arnhem Mode Biënnale from S-TV Arnhem (Omroep Gelderland) on Vimeo.

Eerdere berichten op Arnhem Direct over de Mode Biënnale:
Warmlopen voor de Mode Biënnale

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Terugblik op 1e netwerkbijeenkomst Arnhem Mode Biënnale"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*