Gratis shoppen in de ruilwinkel

Het rondreizende modefeest Upperwarehouse opent een ruilwinkel tijdens de Arnhem Mode Biënnale. Vanaf 10 juni kunnen bezoekers drie kledingstukken inleveren bij AFF Monsteratelier aan de Klarendalseweg 534 in Arnhem.

Als je je kleding hebt ingeleverd, kom je op de gastenlijst te staan. Iedereen die op de lijst staat, kan vrijdagnacht 12 juni van 21.00 tot 00.00 gratis shoppen in de ruilwinkel van Upperwarehouse. Iedereen die geen kleding heeft om in te leveren kan voor 10 euro ook shoppen in de ruilwinkel.

Je kunt je aankopen ter plekke laten customizen door ontwerpsters en naaisters. De flyer voor het evenement is een label dat je aan je te ruilen kledingstuk hangt. Je kunt hierop het verhaal achter het kledingstuk kwijt. Zo krijgt de nieuwe eigenaar een stukje geschiedenis achter zijn nieuwe kledingstuk mee.

Het idee voor de ruilwinkel is in 2007 ontstaan toen Marij Ravelli bij haar thuis een ruilfeestje organiseerde. Er kwamen zoveel mensen op af, dat Marij besloot samen met twee vriendinnen verder te gaan met de ruilfeestjes.

In 2008 stonden ze met een megastore in Rotterdam tijdens de Wereld van de Witte de With. Hier kwamen per dag 2000 bezoekers op af, en werd een groot succes.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Gratis shoppen in de ruilwinkel"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*