Arnhems Modekwartier in Een Vandaag

Vandaag is er in Een Vandaag een item te zien over 100% Mode en het AFF Monsteratelier. Afgelopen week werden hiervoor opnames gemaakt in de wijk.

Het Modekwartier is volop in beweging en profileert zich tijdens de Arnhem Mode Biënnale met een keur aan activiteiten. Afgelopen vrijdag werd het startschot gegeven met de Nacht van de Mode. Er waren modeshows, de modewinkels waren tot laat in de avond geopend en je kon miskopen ruilen en laten pimpen bij de Happy Crisis-ruilwinkel van Upperwarehouse.

Impressie van de eerste Arnhemse Nacht van de Mode

Gedurende de hele mode biënnale is er van alles te doen in het Modekwartier. Zo zijn er lezingen en masterclasses, de KvK organiseert een inloopmiddag over ondernemen in het Modekwartier en in de weekenden de voorstelling Atafkir gaan zien bij Goed Proeven. Atafkir is een voorstelling van Colline Producties over mode, bezinning en vergankelijkheid.

Komend weekend is het weer feest. Op 21 juni wordt het AFF Monsteratelier officieel en feestelijk geopend door Edgar Vos en Paul Schulten. Het AFF Monsteratelier is uniek in Nederland. Nu bijna alle modeproductie naar de lage lonen landen is verplaatst, is er eindelijk weer een oplossing in ons eigen land. AFF Monsteratelier heeft naast de afdelingen samples en productie ook een opleidingsgedeelte. In samenwerking met Fashion Design Support van het ROC RijnIJssel worden in het atelier leerling-modemakers opgeleid in hun derde en vierde jaar.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhems Modekwartier in Een Vandaag"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*