Bags Now: Arnhemse tassenontwerpers presenteren zich

{

Bags Now is een nieuw collectief van Arnhemse tassenontwerpers. Deze ontwerpers, die allemaal hun ‘roots’ in Arnhem hebben, tonen het talent dat Arnhem rijk is op het gebied van tassen en accessoires.

In de groep zitten gevestigde namen en nieuwkomers. Er zal werk te zien zijn van Heleen van der Meer, Mariëlle Willems, Patricia van Wegen, Karin Gesink, Mechtild Kets , Myrte Memelink, Carmen Gloudemans, Leonie Keeven, Loes Bonekamp en Charlotte Evers.

Hoewel het werk van de samenwerkende ontwerpers zeer verschillend is zijn er toch ook sterke overeenkomsten te herkennen. Bij alle ontwerpers staat het in eigen land, handgemaakte product centraal. En gaat het om unieke creaties die zeker op een modebiënnale niet mogen ontbreken.

Ze waren al even te zien op de openingsbazaar van de modebiënnale en op 4 en 5 juli is er een verkoopexpositie van dit nieuwe collectief in Dudok. Op de expositie zijn tassen in uiteenlopende stijlen en vormen, diverse accessoires, portemonnees, agenda’s maar ook unieke shawls te zien en te koop..

Tassen en accessoires zijn onmisbare items in de mode. Toch vervullen ze tijdens shows en presentaties slecht een bijrol. Bags Now wil ondermeer door presentaties op evenementen en manifestaties laten zien dat de tas als een van de meest gewilde en begeerde modeaccessoires een eigen platform verdient. De activiteiten tijdens deze biënnale zijn daarbij slechts een begin.

Bags Now in Dudok (Van Ranzowzaal ):
4 juli van 12.00 tot 20.00
5 juli van 12.00 tot 17.00

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Bags Now: Arnhemse tassenontwerpers presenteren zich"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*