(RTV) Arnhem (Direct) –  wie het weet mag het zeggen

Tja, goh, en wat moet je dan zeggen na zo avond bij commissie CEESS? Het moest even een dagje sudderen. De Politieke maandag van vorige week was eigenlijk veel enerverender, via de livestream of de live twitterverslaglegging van de Gelderlander. Verbazing en irritatie delend met het Twitter-commentaarteam (‘daar zakt mijn broek van af’).

Maar in de raadszaal en de politiek heersen regels en gaat alles heel gestructureerd. Dat moet ook wel, want anders krijg je al die agendapunten niet verstouwd. Tot mijn grote verbazing kwam zelfs de uitvoering van de berenklauwregeling nog aan de orde, oftewel waar de bestuurders van deze stad zich al niet druk om moeten maken…

Als ik in zo’n raadszaal zit denk ik regelmatig: waar zijn we met z’n allen mee bezig? In een wirwar van regels, procedures en subsidiepotjes heeft niemand het meer over ambitie, laat staan de hoogste ambitie. Sterker nog RTV Arnhem heeft het zelfs over de ambities naar beneden toe bij te stellen omdat het toegekende subsidie-bedrag lager is dan het gevraagd.

Dat lijkt me nou niet echt een Power to Arnhem-insteek…

Waar het naar uiteindelijk naar toe gaat (RTV)Arnhem(Direct)? Wie het weet mag het zeggen… De raadsleden zijn in ieder geval nog niet overtuigd door de plannen van RTV Arnhem.

En wij? Wij gaan ondertussen gewoon door met wat we leuk vinden, waar we in geloven en waar we goed in zijn.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "(RTV) Arnhem (Direct) –  wie het weet mag het zeggen"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*