SP presenteert Plein aan de Rijn

Op woensdag 15 juli vanaf 20.00 uur vindt in het stadhuis de presentatie plaats van het SP-plan ‘Plein aan de Rijn’. Dit is een samenhangend en betaalbaar plan om de zuidelijke binnenstad van Arnhem op te knappen.

Plein aan de Rijn is een alternatief voor de huidige, Rijnboogplannen. Plein aan de Rijn biedt een blik op de toekomst, met oog voor het verleden. De SP wil met dit plan de relatie tussen de binnenstad en de Rijn versterken. Bovendien herstelt Plein aan de Rijn de fouten die tijdens de wederopbouw gemaakt zijn en biedt het oplossingen voor de verkeersproblemen in het gebied.

De SP heeft zich vanaf het begin gekeerd tegen de Rijnboogplannen, die te grootschalig en te duur zijn. De SP staat daarin niet alleen. Veel mensen in de stad vinden dat het gebied beter en op een andere manier kan worden ingevuld.

Veel Arnhemmers hebben voorstellen gedaan voor verbetering van het Rijnbooggebied. In het SP-plan Plein aan de Rijn zijn deze voorstellen opgenomen. De SP wil a.s. woensdag van de mensen in de stad horen hoe zij aankijken tegen de uitwerking van de alternatieven.

Wanneer? woensdag 15 juli a.s., 20 uur
Waar? Stadhuis Arnhem, Koningstraat 38

Reacties

Wees de eerste die reageert op "SP presenteert Plein aan de Rijn"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*