Ondernemers in Presikhaaf starten netwerk

{

In Presikhaaf wonen, leven, werken, leren én ondernemen veel mensen. Wat mensen vaak niet weten, is dat er zoveel ondernemers zijn in de wijk. Iedereen kent Winkelcentrum Presikhaaf en andere winkeliers, maar er zijn nog véél meer ondernemers; er is een bonte verzameling van ruim duizend ondernemers actief in Presikhaaf.

Sinds kort zijn zo’n 10 ondernemers gestart met een netwerk ‘Ondernemend Presikhaaf’. De bedoeling is met elkaar het ondernemen in Presikhaaf te versterken. Bijvoorbeeld door tips en ideeën uit te wisselen of samen te kijken naar alle veranderingen en wat die betekenen voor ondernemers. En het is gewoon leuk om andere ondernemers te ontmoeten.

Ondernemend Presikhaaf willen het netwerk graag uitbreiden. Daarom houden ze op dinsdag 14 juli (18-21 uur) een bijeenkomst Ondernemerscentrum Lorentz. Tijdens deze bijeenkomst wordt er onder het genot van een hapje en een drankje in ieder geval aandacht besteed aan de veranderingen in de wijk. De deelnemers aan het ondernemersnetwerk kijken wat de veranderingen in de wijk voor hen betekenen en wisselen tips en ideeën uit. Alle ondernemers zijn welkom: van winkelier tot adviseur en van kunstenaar tot drukker!

Foto: Ton Burgers

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Ondernemers in Presikhaaf starten netwerk"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*