Het Gelders Orkest zoekt 120 amateur-musici

Gevorderde amateur-musici opgelet! Het Gelders Orkest bestaat dit seizoen 120 jaar, en is op zoek naar 120 enthousiaste, gevorderde amateur-musici die samen met enkele musici van HGO ‘Het Groot Gelders Grieg Orkest’ willen vormen.

Dit is de vijfde maal op rij dat Het Gelders Orkest het succesvolle project ‘Het Groot Gelders ‘X’ orkest organiseert. Eerder gaven amateur-musici en musici van Het Gelders Orkest gezamenlijk concerten als Groot Gelders Tsjaikovski Orkest, Groot Gelders Elgar Orkest, Groot Gelders Sjostakovitsj Orkest en Groot Gelders Mozart Orkest.

Het Groot Gelders Grieg Orkest zal een eenmalig optreden geven in de concertzaal van Musis Sacrum te Arnhem, op zondagmiddag 8 november 2009. Er zullen delen uit Peer Gynt van Edvard Grieg gespeeld worden. . Het concert duurt ongeveer een half uur, en wordt als voorprogramma gepresenteerd voor een concert van Het Gelders Orkest. Voorafgaand aan het concert, op zaterdag 10 oktober en zaterdag 7 november, verzorgen musici van Het Gelders Orkest tutti- en groepsrepetities in Musis Sacrum Arnhem.

Ben je een gevorderd amateur-musicus, woon je in Gelderland en lijkt het je een fantastische uitdaging samen met musici van Het Gelders Orkest een concert te geven in de concertzaal van Musis Sacrum in Arnhem? Schrijf je dan nu in als kandidaat! Inschrijven kan tot vrijdag 4 september op de website van HGO. Uit alle inschrijvingen zullen 120 gevorderde amateur-musici worden geselecteerd.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Het Gelders Orkest zoekt 120 amateur-musici"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*