Zondag a.s. alweer laatste Park Open van dit jaar

{

Zondag 23 augustus a.s. is het alweer de laatste Park Open van 2009. Tijdens de afsluiting van het seizoen staat de Arnhemse band Superfloor in het hoofdprogramma. Superfloor maakt rechttoe rechtaan muziek die geworteld is in blues, hardrock en soul. En dit alles met onmiskenbare jaren seventies-vibe, ongevoelig voor moderne hypes en sounds.

Zangeres Floor begon haar carrière ooit in een kerkkoor. Daar leerde ze de muziek van de jonge Tina Turner en Aretha Franklin waarderen. De mannen in Superfloor delen een verleden in bluesrock en hardrock. Het dynamische kwartet trad op tijdens vele festivals in Nederland én Duitsland. In 2008 verrasten zij de wereld met hun eerste complete album getiteld: Kharma Baby.

Het voorprogramma wordt verzorgd door orkest de ereprijs met zangeres Vera Westera. De ereprijs speelde in eerdere zomerprogramma’s levensliederen en composities van Michel Jackson en Elvis Presley. Nu is het allemaal funk wat de klok slaat.

Voor het programma ‘Elephant stepped on my foot’ hebben ze Jeroen van Dijk, Oscar Bettison en Jonathan Powell gevraagd aan het werk te gaan met Elephant stepped on my foot van Maceo Parker, Hump de Bump van de Red Hot Chili Peppers, If you want me to stay van Sly Stone, Suspicious Minds van Elvis in de soulversie van DeDe Warwick en nog vele andere nummers.

Als het zomerse weer dit weekend ook nog aanhoudt, is de Ronde Weide zondag the place to be!

Wanneer? zondagmiddag 23 augustus, aanvang: 14.00 uur.
Waar? Sonsbeekpark, Ronde Weide
Entree? Gratis.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Zondag a.s. alweer laatste Park Open van dit jaar"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*