Steekpartij in Arnhemse Burgemeesterswijk

{

Arnhem, 27 augustus ‘09 – Op de Van Lawick van Pabststraat/hoek Van Eckstraat vond om ca. 14 uur een steekpartij plaats. Het slachtoffer is een ongeveer twintigjarige jongeman. Hij werd, volgens een medewerker van Gall&Gall, gestoken door de ex-vriend van zijn vriendin. Voorafgaand aan de schermutseling had de dader eerst twee banden lek gestoken van de Audi van de jongen.

Het slachtoffer kwam bij slijterij Gall&Gall vragen in welke straat hij zich eigenlijk bevond. Hij wilde dat weten om de ANWB te kunnen informeren over zijn auto. Toen hij weer naar buiten liep, werd hij gestoken. Hij kon het steekwapen afweren. Toch was hij behoorlijk gewond aan linkerhand en -arm. De dader vluchtte in een oude auto.

De gewaarschuwde politie zette de stoep ter plekke af. De jongen ontving eerste hulp en werd daarna door een ziekenauto opgehaald. Later kwam nog meer politie voor sporenonderzoek.
Een vrachtauto met platte laadbak haalde later de Audi met twee lekke banden op.

Reacties

Over de auteur

Kees Crone
Kees Crone is journalist en columnist. Hij publiceerde een aantal boeken over Arnhem en schrijft regelmatig op Arnhem-Direct. Hij is bovendien secretaris van de Vereniging Stadsschoon Arnhem.

Wees de eerste die reageert op "Steekpartij in Arnhemse Burgemeesterswijk"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*