Expositie José Sprenkels in ONGERIJMD

Van 29 augustus t/m 9 oktober exposeert de Arnhemse kunstenaar José Sprenkels in boekhandel ONGERIJMD.

De kunstenaar van wie José Sprenkels les kreeg, beschouwde tekenen als basis van alle disciplines in de beeldende kunst. De voorkeur voor tekenen is bij haar eigenlijk altijd aanwezig, maar tegenwoordig beoefent zij vooral het schilderen.

Haar inspiratiebronnen zijn muziek, poëzie en proza, het landschap en de menselijke figuur.

José Sprenkels is voortdurend bezig grenzen te ontdekken en te verleggen. Dat levert een variëteit aan beelden op. Haar uiteindelijke doel is een andere werkelijkheid weer te geven: ‘kijk maar, het is niet wat het lijkt’ als variatie op: “lees maar, er staat niet wat er staat”. De expositie in ONGERIJMD kan dan ook in ieder opzicht ongerijmd genoemd worden.

De expositie wordt op zondag 30 augustus 15.00 uur geopend. Drs. H. Zegveld houdt een korte openingstoespraak. Daarna kun je onder het genot van een hapje en een drankje de expositie bekijken en José jouw reactie geven.

Boekhandel ONGERIJMD is gevestigd aan Nieuwstad 38. Openingstijden: dinsdag/woensdag/vrijdag: 10.00-18.00 uur, donderdag 10.00-21.00 uur, zaterdag 10.00-17.00 uur, koopzondag 12.00-17.00 uur; maandag gesloten.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Expositie José Sprenkels in ONGERIJMD"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*