In gesprek met Ron Miltenburg, artistiek leider World Statues

Morgenavond 29 augustus zal voor het eerst Statues by Night plaatsvinden. Bij het invallen van de nacht worden de grenzen van de traditionele Living Statues verkend en raakvlakken met andere kunst- en cultuurvormen opgezocht. Op zondag staat de Arnhemse binnenstad stil. Kinderen, amateurs, nationale en internationale professionals zijn aanwezig om dit 5-jarig jubileumfeestje vieren.

Ik sprak met Ron Miltenburg, artistiek directeur over de World Statues over het evenement, de randprogrammering en de verdieping voor de deelnemers door middel van Diner & Conference.

Het wordt steeds drukker in de stad. De eerste standbeelden en journalisten zijn al aangekomen. In het organisatiekantoor zijn de ramen beslagen en wordt er hard gewerkt om de laatse punten op de i te zetten. We kijken uit naar een geweldig weekend! Ook de weergoden laten ons niet in de steek. Zoals de verwachting nu is blijft het droog het hele weekend met vele uren zon. Het zal ongeveer 20 graden worden, een perfecte temperatuur voor de bezoekers en de beelden.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "In gesprek met Ron Miltenburg, artistiek leider World Statues"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*