Opening studiejaar HAN morgen live op Arnhem Direct

Morgenmiddag wordt het nieuwe studiejaar bij de HAN geopend. Het thema is Duurzaamheid. De opening wordt live uitgezonden op de website van de HAN en hier op Arnhem Direct.

Minister Jacqueline Cramer (Ruimte en Milieu) opent het studiejaar van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zij zal een lezing houden met als thema ‘Ruimte voor duurzaamheid’. Aansluitend opent Cramer de nieuwbouw van het Instituut Engineering.

De HAN is in woord en daad koploper op het gebied van duurzaamheid in het hoger onderwijs. Zo wist de HAN de afgelopen tien jaar haar energieverbruik met zestig procent terug te dringen. Ook zijn er nieuwbouwplannen voor een volledig klimaatneutraal pand. In haar curricula speelt duurzaamheid een vooraanstaande rol. Studenten worden gestimuleerd duurzame producten te ontwikkelen. Regelmatig vallen ze daarmee in de prijzen.

De uitzending begint rond 14.30 uur met een livestream van de Opening van het studiejaar. Later op de middag (rond 16.00 uur) schakelt de regie over op de opening van de nieuwbouw van HAN Engineering in Arnhem. Het programma van de opening vind je hier.

Iets voor 14.30 uur morgenmiddag verschijnt de player voor de uitzending hier op de site.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Opening studiejaar HAN morgen live op Arnhem Direct"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*