Arnhem Direct concept & logo populair

Terwijl nog lang niet iedereen in Arnhem ons kent, krijgen we vanuit andere delen van het land regelmatig vragen over het concept van Arnhem Direct. Blijkbaar hebben meer plaatsen behoefte aan een andere/nieuwe vorm van lokale nieuwsvoorziening en informatie-uitwisseling. Er is interesse vanuit Breda, Amersfoort, Groningen, Apeldoorn…

We hebben met ondernemers uit betreffende steden gesproken. In Apeldoorn en Groningen worden op dit moment ook concrete stappen ondernomen om daar een lokale Direct-site op te gaan zetten. Omdat het een platform is voor & door de bewoners van die steden en niet elke stad hetzelfde is, zijn wij natuurlijk reuzebenieuwd naar hoe het zich daar gaat ontwikkelen.

Ook het logo is populair. Als ik met mijn Arnhem Direct-tas door de stad loop, krijg ik regelmatig complimenten en vragen. En die gaan niet alleen over de gave tas (die overigens op bestelling gemaakt kan worden).

Vorige week ontving ik een mail van iemand die vroeg hoe we aan ons logo kwamen. Zij was ook op zoek naar een silhouet van Arnhem voor het logo van haar B&B in wording. Ik heb haar de naam van de ontwerper doorgegeven. Er vanuitgaande dat hij iets moois kan maken zonder dat het gelijk heel erg aan het logo van Arnhem Direct doet denken. Alhoewel je het natuurlijk kunt zien als een compliment, maar het is net zoiets als op een feestje komen in je nieuwe jurk en daar iemand met dezelfde jurk tegen te komen.

Vandaag was ik bezig met de voorbereiding voor een blogpost over de Bridge to Bridge-loop en zag op hun website dit…

{title}

Geen idee of het er eerder was dan het Arnhem Direct-logo, is ook helemaal niet boeiend. Wat ik wel boeiend vind is de locatie van het vliegtuigje met de jubileumsleep. Historisch gezien niet echt de meest handige plaats in de afbeelding lijkt me…

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem Direct concept & logo populair"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*