Wie biedt kunstenaars van Made in Arnhem Invites onderdak?

In de mailbox een noodkreet van T-A-P-E. Nu plaatsen wij hier niet zomaar elke noodkreet die in de mailbox verschijnt. Maar voor T-A-P-E maken we graag ruimte. Virtueel kunnen wij ze wellicht een handje verder helpen bij hun echte grote hulpvraag: een grote expositieruimte. Wie o wie gaat T-A-P-E helpen?

Hallo allemaal!

Ons project T-A-P-E (zie http://www.t-a-p-e.org) voor Made in Arnhem 2009 loopt als een malle. We hebben 40 aanmeldingen uit het buitenland mogen ontvangen, van o.a. de Filipijnen, Azerbeidzjan, Japan en Australie, en de eerste poststukken zijn ook al binnen.

Nu moeten we alleen nog een grote, geschikte ruimte vinden om al dit moois in kwijt te kunnen, want die hebben we nog altijd niet gevonden, terwijl er zoveel moois leeg staat in Arnhem! De tijd begint te dringen, dus als iemand nog iets weet…

Het allereerste pakket van Svetoslav Nedev uit Bulgarije pakken we hier uit:

Het kan toch niet zo zijn dat er internationale kunstenaars worden uitgenodigd voor Made in Arnhem Invites en dat daar dan vervolgens geen plek voor is? Hier moet toch in het kader van Power2Arnhem een snelle, goeie, creatieve oplossing voor kunnen worden verzonnen & uitgevoerd? Staat er niet nog ergens een pand leeg aan het Gele Rijders Plein? Kom op invloedrijke Arnhemmers, help ons hier eens een mouw aan te passen.

In ieder geval een tijdelijke, maar liefst natuurlijk een duurzame (om dat woord op een dag als vandaag nog maar eens een keer te gebruiken), want een initiatief als T-A-P-E verdient toch gewoon een plek in de stad? Creatieve stad zijn vraagt meer dan het alleen maar roepen, je moet ook faciliteren.

Bijvoorbeeld door het bieden van ruimte. In figuurlijke & letterlijke zin. We laten T-A-P-E en het werk van 40 internationale kunstenaars toch niet in de kou staan?

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Wie biedt kunstenaars van Made in Arnhem Invites onderdak?"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*