Velperbroek dit weekend dicht voor verkeer

Verkeersplein Velperbroek wordt komend weekeinde in verband met asfalteringswerkzaamheden vrijwel geheel afgesloten. Er blijft alleen een aantal vluchtstroken beschikbaar voor automobilisten die het circuit oprijden en het plein via de eerstvolgende afslag verlaten.

De werkzaamheden beginnen zaterdagavond 5 september om acht uur en duren tot maandagochtend 7 september vijf uur. Dit weekeinde wordt de zeven à acht jaar oude bovenlaag van het asfalt verwijderd en vervangen door een nieuwe laag.

Het is tijdens de werkzaamheden mogelijk vanuit Velp in de richting van Utrecht en vanuit Dieren naar Velp te rijden. Verkeer uit de richting Utrecht kan naar de Pleyroute rijden. Vanaf de Pleyroute is de A12 richting Duitsland bereikbaar. Alleen voor automobilisten die uit de richting Westervoort komen en naar Velp, Arnhem-Noord of Dieren willen afslaan, bestaat die mogelijkheid niet.

Door middel van grote borden en advertenties in de kranten wijst Rijkswaterstaat de weggebruikers op de elf omleidingsroutes, tot maximaal dertien kilometer.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Velperbroek dit weekend dicht voor verkeer"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*