Patrice Kielstra loopt Bridge to Bridge Arnhem

{

Komend weekend wordt voor de 25e keer de Arnhemse Bridge to Bridge loop georganiseerd. Een sportief evenement waar niet alleen supergetrainde sportfanaten aan mee doen, zo blijkt. Wij deden een oproep op Twitter op zoek naar een deelnemer die zijn of haar ervaringen met ons wilde delen.

Viavia waren we binnen een half uur in contact met Patrice Kielstra (41) uit Elst. Zij loopt komend weekend mee met de Bridge to Bridge Arnhem. We vroegen haar naar haar motivatie en voorbereidingen op dit hardloop evenement.

“De Marikenloop in Nijmegen dit jaar was mijn eerste wedstrijd. Zes weken daarvoor ben ik begonnen met hardlopen, aangezien ik sinds mijn kinderen niet veel meer aan sport deed en dit echt nodig vond!

Na drie weken trainen had ik gelijk een blessure en volgens de fysiotherapeut kon ik de wedstrijd vergeten. Ik heb toen drie weken rust gehouden en vervolgens nog een keer of vijf getraind. Ik heb de 5km uiteindelijk in 31 minuten gelopen en had er veel plezier in zoals je ziet. Vooral de support van mijn man en kinderen aan de kant was geweldig!

Als stimulans om door te gaan met lopen heb ik mij opgegeven voor de Bridge to Bridge. Te fanatiek gaf ik mij op voor de 10km, maar aangezien ik de afgelopen drie weken in Zuid Frankrijk met 40 graden alleen maar aan de Vin, Pain en Boursin heb gezeten, heb ik de 10km omgezet naar 5km. Weer niet veel voorbereiding dus en het positieve daaraan is: geen blessures tot nu toe! We zullen zien‚Ķ”

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Patrice Kielstra loopt Bridge to Bridge Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*