Creative Citizens jongerentalkshow over Mijn Arnhem

{

Stichting Interart organiseert woensdag 7 oktober weer de jongerentalkshow Creative Citizens. Deze keer is het thema: “Mijn Arnhem!”. Met deze talkshow wil Interart de betrokkenheid van jongeren bij hun leefomgeving en stad vergroten.

Bij Creative Citizens wisselen muziek- dans- en cabaretoptreden van artiesten en discussierondes elkaar af. De stellingen voor het debat komen voort uit het Creative Citizens forum en zijn gekoppeld aan een actueel thema. Als afsluiting van de avond is er een muziekoptreden.

Mijn Arnhem!
Je komt uit Arnhem of je woont er nu. Voel jij je er thuis? Vind je Arnhem plezierig om te wonen of denk je dat het beter kan? Kom naar Creative Citizens met al je suggesties en je vragen en laat je inspireren door de performances en de diversiteit aan deelnemers en meningen.

Creative Citizens belooft je een avond vol humor, inspiratie en muziek. Optredens van onder meer stand-up comedian Thomas Gast en een spetterend optreden van Jeroen Naaktgeboren die, samen met zijn VJ, interactieve poëzie verzorgt. Creative Citizens is spannend, grappig, serieus en relaxed en helemaal GRATIS!

Programma
18:30 Hapjes en drankjes
19:00 Creative Citizens talkshow
21:20 Prijsuitreiking

Heb jij ook een mening over Arnhem of ben je benieuwd naar die van anderen? Kom dan woensdag 7 oktober naar Villa Interart op de Hommelseweg 169.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Creative Citizens jongerentalkshow over Mijn Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*