Fandag Kenny van Hummel

Kenny van Hummel is/was zonder twijfel de wielrenner die in de Tour de France van de voorbije zomer de meeste indruk heeft gemaakt op het Nederlandse wielerpubliek met zijn dagenlange eenzame strijd om voor het sluiten van de tijdcontrole de finish te halen. Dat heeft helaas niet zo mogen zijn, maar die heldhaftige pogingen hebben bij velen een onuitwisbare indruk achtergelaten. Reden genoeg voor de eerste Kenny van Hummel Fandag.

{title}

Het initiatief voor deze fandag is genomen door de persoonlijke sponsors/vrienden van Van Hummel: Fietsspeciaalzaak Roelofs, Chiropractiepraktijk Elst-Nijmegen, Sauna De Bakenberg en Squash & Fitnesscentre Arnhem. De laatste is gevestigd aan de Alkmaarsingel 148 in Arnhem, waar de fandag zal plaatsvinden op zaterdag 14 november. De dag begint rond de klok van 10.00 uur en de aftrap zal worden verricht door Van Hummel zelf, die zijn eigen versie van de Tour zal vertellen, waarna er gelegenheid is voor een Meet&Greet. Het aansluitende programma bevat enkele clinics, waarvan de hoofdpersoon zelf er ook een voor zijn rekening zal nemen.

De organisatie verwacht een grote toeloop, deelname aan de clinics geschiedt op volgorde van ontvangst van inschrijving. Wees er snel bij. Meer informatie is te vinden op www.kennyvanhummel.com.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Fandag Kenny van Hummel"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*