Art & Design Sale in het voormalig Postkantoor

Aanstaand weekend, zaterdag 19 en zondag 20 december, vindt de eerste Art & Design Sale plaats in het voormalige Postkantoor in het centrum van Arnhem aan de Jansplaats. Het prachtige gebouw is voor het eerst sinds de sluiting van het Postkantoor weer open. Op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur verkopen zo’n 30 kunstenaars hun producten.

Mede-organisator Egbert-Jan Lam: “In Eindhoven in het Temporary Art Centre is een soortgelijk concept opgezet en dat is uitgegroeid tot een groot succes. Ik merk dat er in Arnhem ook behoefte is voor zo’n uitverkoop: de kunstenaars kunnen weer wat ruimte in hun atelier creëren en verdienen er tegelijkertijd nog wat aan. Bovendien is het voor het publiek een uitgelezen kans om kunst tegen een heel gunstige prijs te bemachtigen”.

Op de Art & Design Sale zijn uiteenlopende kunstdisciplines te vinden, waaronder schilders, tekenaars, fotografen, keramisten en ontwerpers van tassen, t-shirts en sieraden. En zowel aanstormend talent als gevestigde namen zijn van de partij.

“Die diversiteit en de lokale, met name Arnhemse insteek maakt het zo bijzonder”, aldus de andere organisator Mark Kuijpers. “Als het een succes wordt, gaan we dit elk jaar herhalen.”

BuroJET en TAPE organiseren samen de Art & Design Sale 2009.
De lijst met kunstenaars en hun websites is hier te zien.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Art & Design Sale in het voormalig Postkantoor"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*