CASA opent op feestelijke wijze het Arnhemse Architectuurjaar

“De Zeepbel voorbij, inhoudsopgave 2010”

Tijdens deze bruisende avond blikt CASA-voorzitter Berry Kessels terug op het afgelopen jaar en zal hij aan wethouder Roeland Kreeft het eerste exemplaar aanbieden van De Gordiaanse Knoop. Met deze publicatie wordt het architectuurjaar 2009 officieel afgesloten. Vervolgens zal het nieuwe jaarthema worden gelanceerd.

Met ‘De zeepbel voorbij!’ wil CASA ingaan op de gevolgen van de recessie. Na het barsten van de spreekwoordelijke ‘zeepbellen’ moeten architectuur en stedenbouw zich weer richten op de kern; het ontwerpen van een bruikbare, duurzame en inspirerende woon- en werkomgeving. Het architectuurvak moet kortom terug naar de inhoud; 2010 is een jaar met een inhoudsopgave.

Nanne de Ru van The Powerhouse Company, die in samenwerking met het NAi Maastricht de tentoonstelling ‘Rien ne va Plus’ heeft gemaakt, zal ingaan op de weerslag van de economische crisis op de architectuur. Martijn Brugman, schrijver en columnist van De Gelderlander, behandelt dit thema op lokaal niveau.

Het wordt een avond die je niet mag missen! Wil je hierbij aanwezig zijn dan ontvangen wij graag vóór 24 januari bericht via info@casa-arnhem.nl.

Wanneer? dinsdag 26 januari, aanvang: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
Waar? Showroom Arnhem, Kleine Oord (naast stadsatelier op nr. 179)
Entree? 5 euro. (Leden van de CASA-sociëteit, vrienden van CASA en studenten krijgen gratis entree. )

Reacties

Wees de eerste die reageert op "CASA opent op feestelijke wijze het Arnhemse Architectuurjaar"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*