Netwerken in Arnhem – Naamlooz

Als mede-initiatiefnemer ben ik natuurlijk hardstikke bevooroordeeld als ik roep dat Naamlooz een van de leukste netwerkborrels in Arnhem is. En of dat voor jou ook zo is, kun je maar op één manier ontdekken, namelijk gewoon zelf een keer mee komen borrelen.

Naamlooz is borrelen met leuke, nieuwsgierige, creatieve mensen met een open geest. Een ‘gewone’ vrijdagmiddagborrel om te ontspannen. Een laagdrempelige, open en toegankelijke, informele borrel. Organisch en vanzelf. Geen lidmaatschap, aan- of afmeldingen of presentaties of kwartetten met visitekaartjes.

Naamlooz is in juli 2005 in Amsterdam gestart door Sanne Roemen, gewoon om een gezellige vrijdagmiddagborrel te hebben. Samen met de broer van Sanne, Nils Roemen heb ik in het najaar van 2006 de eerste Naamlooz KAN (Knooppunt Arnhem Nijmegen) borrel georganiseerd. In januari 2007 kwam Groningen erbij en in augustus 2007 Utrecht en de vijfde vrijdag van de maand wordt sinds februari 2008 ingenomen door Den Bosch.

Naamlooz KAN begon met afwisselend de borrel in Arnhem en Nijmegen, maar omdat er ook nog al eens Naamlozen uit de rest van Nederland aanschuiven, is de vaste locatie uiteindelijk Arnhem geworden. Dat scheelt toch net weer even een station verder reizen. Ondertussen is de netwerkborrel De Prikkel geïntegreerd met de Arnhemse Naamlooz-club en zijn Jasper Jobse en ik de kartrekkers.

Elke 4e vrijdag van de maand (let op: dat is niet hetzelfde als de laatste vrijdag van de maand!) zijn we vanaf 17.00 uur te vinden bij Dudok (in de buurt van de glazen wand achter in de zaak).

Het principe is simpel: je schuift gewoon aan (als je de mensen een handje geeft, blijken ze een stuk minder naamloos dan de naam van de borrel doet geloven), je voert leuke gesprekken en voor je weggaat reken je je eigen consumpties af. Naamlooz kent niet echt een eindtijd, meestal blijven er mensen een hapje eten en het is afgelopen als de laatste naar huis gaat (of als Dudok gaat sluiten).

Behalve de website is er ook een Naamlooz-community op Ning, hier kunnen de borrelaars elkaar buiten de borrels om gemakkelijk vinden. Je kunt je aanmelden op de Ning als je wel eens op een borrel bent geweest.

Vanmiddag is de eerste Naamlooz KAN van 2010. Vanaf 17 uur zitten we bij Dudok en het lijkt ons leuk je daar te ont-moeten!

Eerder op Arnhem Direct over Netwerken in Arnhem:
Open Coffee Arnhem
Freelance Friday

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Netwerken in Arnhem – Naamlooz"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*