Stadspartij en CD ook van de partij bij gemeenteraadsverkiezingen

Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart valt er in Arnhem nog meer te kiezen. Ook de Stadspartij en de Centrum Democraten doen mee in maart. Beide partijen konden op het laatste moment de benodigde dertig ondertekende ondersteuningsverklaringen inleveren.

Henny Selhorst van de CD kondigde in november al aan mee te zullen doen met de verkiezingen, maar moest de dertig steunbetuigingen nog verzamelen. Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen bleek dat Selhorst dit aantal had behaald door daklozen voor 10 euro een handtekening te laten zetten. Voor deze omkoperij is hij toen veroordeeld. In de jaren 90 was hij al eens raadslid, maar vergaderde hij nooit mee.

Op de lijst van de CD staan naast lijsttrekker Selhorst Ronnie Vister, Olivier Oomen en Raymon Schepers.

Volgens een bericht in de papieren Gelderlander kwam Rudy Kousbroek, voorzitter van de Stadspartij er afgelopen vrijdag pas achter dat er in maart gemeenteraadsverkiezingen zijn. Hij moest dus nog even flink in actie komen om dinsdag de benodigde 30 ondersteuningsverklaringen te kunnen inleveren.

Er staan maar liefst 33 kandidaten op de kandidatenlijst. Op 2 staat Sam Rubens, de gids bij het oorlogsmonument op het Jacob Groenewoudplantsoen bij de John Frostbrug.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Stadspartij en CD ook van de partij bij gemeenteraadsverkiezingen"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*