Arnhem krijgt een nieuw Open Podium

Jong en aanstormend talent uit Arnhem en omstreken krijgt een nieuw podium bij ‘goed’ in Klarendal. ‘Goed’ en Huis van Puck hebben de handen in één geslagen en organiseren samen, de laatste zondag van de maand, een Open Podium.

Tijdens het Open Podium treedt een bonte verzameling aan talentvolle acteurs, cabaretiers, dansers, sing&songwriters, stand up comedy, dichters en muzikanten op. Nieuw talent krijgt vijftien minuten de tijd om het publiek voor zich te winnen en af te sluiten met een luid applaus. Tijdens de eerste editie van het nieuwe Open Podium treden bij ‘goed.’ zes talenten op.

Als jijzelf een aanstormend talent bent, als jij kan zingen, dansen of acteren, kan ook jij jezelf opgeven voor het Open Podium. Er zijn voor de komende maanden nog plaatsen op het podium vrij.

Zondag 31 januari start om 16.00 uur het eerste Open Podium bij ‘goed.’ en de entree is gratis. Meer informatie over het open Podium vindt u op de website van ‘goed.’ www.goedproeven.nl en op de site van Huis van Puck, www.huisvanpuck.nl.

Bron: Arnhemse Koerier

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem krijgt een nieuw Open Podium"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*