Lopend Vuur Arnhem, daar word je warm van

{

Onze nieuwe cameraman Yoran

Een jaar geleden zat de eerste band op de bank. Gaandeweg veranderde de samenstelling van het productieteam. Er kwamen meer mensen bij en sommige mensen stopten om ze het zakelijk te druk kregen. Zoals Henk-Jan Winkeldermaat a.k.a. Punkmedia, die vanaf de eerste Lopend Vuur Arnhem die prachtige professionele filmpjes en foto’s maakte.

Dankzij Twitter werd er een nieuwe Arnhemse oplossing gevonden. Stagiaires van videoproductiebedrijf FourCorners krijgen de kans om op deze manier hun eigen video’s te produceren. Gisteravond was het souterrain, de voormalige Entre Nous, aan de Sweers de Landasstraat weer gevuld met allemaal gepassioneerde mensen die een avondje dat doen waar ze blij van worden.

Ik kon er zelf niet bij zijn helaas, ik zat in Groningen, bij de initiatiefnemers van Lopend Vuur en de mensen die Stadslichten.nl a.k.a. Groning-Direct gaan vormgeven.

Dankzij onderstaand geweldige filmpje van Henk-Jan van de nieuwe crew in actie en een impressie van de avond waan ik me er toch ee beetje bij. Tof Henk-Jan, dank je wel! En ook een grote dank je wel voor Suzanne Schmeetz en het team van FourCorners, te gek dat jullie samen met ons jong talent in de spotlights willen zetten! Ik zie nu al uit naar de februarisessie, iets met oesters en champagne als het aan mij en Sien Wassenaar ligt. En Martijn Crama zorgt natuurlijk weer voor aanstormend talent op de bank. Dat wordt smullen! :o)

Celine Cairo | Lopend Vuur Arnhem from punkmedia on Vimeo.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Lopend Vuur Arnhem, daar word je warm van"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*