PvdA opent eigen winkel in binnenstad Arnhem

Voor stevige debatten over onderwerpen die de hele stad raken, voor een goed gesprek over de Arnhemse politiek en natuurlijk voor een rode roos: Arnhemmers met het hart op de juiste plaats kunnen de komende maand terecht aan de Bakkerstraat 61. Daar, in het hart van de Arnhemse binnenstad, is tot eind februari het hoofdkwartier gevestigd van de Arnhemse PvdA.

De PvdA-winkel werd vanavond 4 februari feestelijk geopend, met onder meer de presentatie van het Plan van één Miljoen, een vijfpuntenplan van de PvdA voor behoud van de werkgelegenheid in Arnhem. Mensen aan het werk houden én krijgen staat voor de PvdA immers met stip op één voor de komende periode.

Met de PvdA-winkel in hartje stad wil de PvdA extra goed bereikbaar zijn voor de Arnhemse kiezers. ‘Tijdens ons dagelijks werk zijn we al ontzettend veel in gesprek met burgers, en tijdens de verkiezingscampagne doen we er nog een schepje bovenop. Iedereen moet ons kunnen vinden en daarom zitten we op zo’n prominente plek’, aldus lijsttrekker Willem Hoeffnagel.

De PvdA-winkel is gedurende de maand februari iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Op drie vrijdagen staan er Ronde Tafel Discussies gepland tussen PvdA-kandidaten, andere lokale politici, vertegenwoordigers van belangenorganisaties en ‘gewone’ Arnhemmers. Prominente PvdA’ers gebruiken de winkel als uitvalsbasis voor campagne-activiteiten en in ieder geval voor zaterdag 13 februari staat er nog een verrassend evenement gepland.

Voorlopige agenda Ronde Tafel Discussies:
Vrijdag 12 februari, 15.30 tot 18.00 uur: Randvoorwaarden creëren voor de creatieve economie
Vrijdag 19 februari, 15.30 tot 18.00 uur: Bevordering van doorstroming op de woningmarkt
Vrijdag 26 februari, 15.30 tot 18.00 uur: Jongeren en integratie

De PvdA-winkel is geopend op donderdagmiddag en -avond, vrijdag en zaterdag. De winkel blijft open tot en met 27 februari.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "PvdA opent eigen winkel in binnenstad Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*