Philadelphia Zorg heeft twaalf leer/werk-banen te vergeven

Stichting Philadelphia Zorg in Arnhem heeft liefst twaalf leer/werkbanen beschikbaar voor mensen die graag in de zorg willen werken voor mensen met een verstandelijke beperking. Het gaat daarbij om betaalde banen die gecombineerd worden met een opleiding waarvoor men een officieel diploma kan halen.

Geschikte kandidaten krijgen een arbeidsovereenkomst voor twaalf maanden. Daarnaast volgen ze aan het ROC A12 de opleiding ‘Helpende in de zorg’ (niveau 2). De kandidaten krijgen bovendien tijdens het hele werk/leer-traject persoonlijke begeleiding.

Kandidaten gaan in Arnhem of omgeving aan het werk als ‘assistent begeleider’. In die functie assisteren ze de woonbegeleiders bij het uitvoeren van individuele ondersteuning van cliënten. Ook verrichten de begeleiders in opleiding huishoudelijke werkzaamheden. De opleiding die mensen krijgen bestaat uit praktijkopdrachten en lessen aan het ROC.

Verstandelijke beperking
Philadelphia is een landelijke organisatie die voor mensen met een verstandelijke beperking zorgt. De stichting – met vestigingen in Arnhem – wil eraan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig zijn in wonen, werken en vrije tijd en daarbij het beste uit zichzelf halen.

Wie voor een baan in de zorg in aanmerking wil komen, moet goed gemotiveerd en lichamelijk gezond zijn en van aanpakken weten. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is ook nodig. Daarnaast moeten kandidaten bereid zijn – op den duur – op onregelmatige tijden te werken. Ook moet de kinderopvang goed geregeld zijn. De aangeboden banen zijn bestemd voor Arnhemmers met een bijstandsuitkering. Maar welkom zijn ook mensen zonder baan en uitkering die weer aan de slag willen.

Informatie
Wie belangstelling heeft, maar nog meer wil weten over deze banen, is welkom bij één van de twee voorlichtingsbijeenkomsten op 8 en 9 februari 2010 bij het ROC A12. Voor opgave of meer informatie kan men contact opnemen met: Wilco Polman (026-3773663) of Marjolein Cantrijn (026-3773666) van de gemeente Arnhem (Bemiddelingsteam).

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Philadelphia Zorg heeft twaalf leer/werk-banen te vergeven"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*