Duurzame Modemaand Arnhem

Op zondag 28 maart wordt in het gemeentehuis van Duiven een expositie geopend met duurzame mode. Dit is het startschot van de Duurzame Modemaand Arnhem waarmee Awearness Fair Fashion Events aandacht wil vestigen op fair fashion in Arnhem e.o.

Op de Awearness Fair Fashion Expositie in het gemeentehuis van Duiven zal van 28 maart t/m 23 april kleding te zien zijn van drie fair fashion designers: Rianne de Witte, Van Markoviec en Hiernamaals.

Ook zijn er twee tassenlabels met recyclekunst. De Gelderse LuPéLo met unieke tassen van o.a. fietsbinnenbanden en Escama Studio uit Brazilië met tassen van aluminium treklipjes. Iedereen is welkom bij de feestelijke opening op 28 maart om 15.00 uur.

Bedrijven Kontakt Dagen
Op 30 en 31 maart is Awearness Fair Fashion Events met fair fashion te zien op de Bedrijven Kontakt Dagen in de Rijnhal in Arnhem. Samen met E-scooter Arnhem, dat met de Gelderse primeur komt van een elektrische scooter, laten zij zien dat een duurzame lifestyle trendsettend en hip is.

Guerrillastore
Van 14 t/m 24 april is de Awearness Fair Guerrillastore van woensdag t/m zaterdag geopend aan de Hommelstraat 65 in het Modekwartier in Arnhem. De tijdelijke winkel biedt onderdak aan hippe en betaalbare eerlijke dames-, heren- en kindermode, organic beddengoed, handmade tassen, sjaals en andere accessoires en diverse leuke boeken. Met merken als Little Wings, Van Markoviec, Rianne de Witte, Studio Jux, Hiernamaals, Brennels, Von Winckelmann, LuPélo, Chatoui en More than Hip.

Ook is er een speciaal hoekje ingericht voor designers uit het Modekwartier en wordt er speciaal voor Arnhem een tijdelijke Hubshop ingericht. Hubshop is een wereldwijde organisatie met een pilotstore in Rotterdam die kleine duurzame labels de kans biedt hun producten te verkopen.

Little Green Dress Party
Op 29 april houdt Awearness Fair Fashion Events samen met Little Green Dress een kledingruilfeest aan de Hommelstraat 65 in Arnhem als afsluiting van de Duurzame Modemaand. De ruilfeestjes van Little Green Dress bewijzen dat van ruilen iedereen beter wordt! Koop je kaarten op de website.

Awearness Fair Fashion Shoppingroute
Voorafgaand aan de Duurzame Modemaand zijn er in diverse winkels in Arnhem die fair fashion verkopen, flyers beschikbaar met de Awearness Fair Fashion shoppingroute voor iedereen die op zoek is naar mode die met respect voor mens en milieu is gemaakt.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Duurzame Modemaand Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*