Help mee Arnhemse Ommetjes in kaart te brengen!

{

De lange periode van sneeuw, ijs en kou is voorbij en het eerst lentezonnetje breekt weer door het wolkendek heen om de grond op te warmen. Overal om ons heen zien we de bollen de grond uit komen en onze stad kleur geven. Nog even wachten en de bomen krijgen ook weer blad en zorgen er, samen met de andere planten, voor dat Arnhem weer groen wordt. Voor veel mensen is dit een uitnodiging om weer lekker naar buiten te gaan en een stukje te wandelen.

Deze ommetjes wordt momenteel opgenomen in een onderzoek door twee stagiaires van Van Hall Larenstein, zoals twee weken geleden al werd gemeld op deze site. Toen is er een vragenlijst online gekomen waar bewoners via deze site op hebben gereageerd. Aan de hand van deze reacties zullen ommetjes worden gecreëerd binnen de wijken van Arnhem, toch zou de gemeente nog meer reacties willen hebben om zodoende de ommetjes nog beter af te kunnen stemmen op de wens van de bewoner.

Bij deze dus ook het verzoek aan de lezers van Arnhem Direct om de vragenlijst van de studenten in te vullen. Dit kost een kleine 5 minuten, daarmee lever je een waardevolle bijdrage aan het onderzoek en ontwikkelen van de Arnhemse Ommetjes!

Na het analyseren van de vragenlijst wordt dit samengevat en wordt er voor elke wijk een ommetje in kaart gebracht. Daarnaast zullen de ommetjes die al in kaart gebracht zijn, medio april aangeboden worden en kunnen jullie je eigen ommetjes ook aangeven en zodoende delen met elkaar!

Foto: Marco Derksen

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Help mee Arnhemse Ommetjes in kaart te brengen!"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*