Weerdjesstraat komend weekend afgesloten

De Weerdjesstraat zal in het komende paasweekend worden afgesloten om de sloopwerkzaamheden aan de panden 93 – 99 te kunnen verrichten.

Vorige week is gestart met de handmatige sloop van de panden 96-99. Ook is in de panden 93-95 het aanwezige asbest in kaart gebracht. Besloten is dat niet alleen de panden 96-99 worden gesloopt, maar dat ook de panden 93-95 worden afgebroken.

Voor de sloopwerkzaamheden waarvoor een grote kraan nodig is, moet de Weerdjesstraat helemaal worden afgesloten. Dit moet plaatsvinden op een moment dat dit het verkeer zo min mogelijk hindert. Aangezien de Weerdjesstraat deel uitmaakt van het Arnhemse hoofdwegennet moet rekening worden gehouden met wegwerkzaamheden op andere wegen van het hoofdwegennet. Omdat de sloop op korte termijn moet plaatsvinden, is besloten dit in het paasweekend te doen.

De sloop en afsluiting van de Weerdjesstraat tussen de Vossenstraat en de Nieuwstraat is daarom vanaf vrijdag 2 april 19.00 uur tot en met zondag 4 april met mogelijkheid tot uitloop tot en met maandag. De parkeerplaatsen voor de naastgelegen woningen blijven wel bereikbaar.

Om de sloop binnen deze korte periode af te ronden, zal vrijdagavond worden doorgewerkt tot ongeveer 22.00 uur ’s avonds. Om deze planning te kunnen realiseren, is het nodig de komende zaterdag, 27 maart, ook handmatige sloopwerkzaamheden uit te voeren. Dit vindt plaats tussen 8.00 uur en 17.00 uur.

Als de Weerdjesstraat wordt afgesloten, wordt het verkeer omgeleid via de Nelson Mandelabrug, John Frostbrug en de Batavierenweg. Op zaterdag 3 april speelt Vitesse een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Gebruikelijk is dat tijdens thuiswedstrijden van Vitesse de Batavierenweg is afgesloten. Nu zal dat dus niet het geval zijn.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Weerdjesstraat komend weekend afgesloten"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*