N325 Pleyroute gedeeltelijk afgesloten van 9 tot en met 12 april

Voor een betere doorstroming van het verkeer op de IJsseloordweg (N325 Pleyroute) verbreedt de provincie Gelderland deze route.

Op vrijdagavond 9 april vanaf 21.00 uur wordt de zuidbaan van de N325 afgesloten voor verkeer. Dit is het gedeelte tussen het Nijmeegseplein en het Lange Water in de richting knooppunt Velperbroek. Op maandagochtend 12 april vanaf 6.00 uur is de zuidbaan weer open.

Nabij knooppunt Velperbroek wordt in beide richtingen een extra rijstrook aangelegd. In combinatie met deze werkzaamheden worden tevens groot onderhoud en asfaltverharding uitgevoerd. In april en mei staan voor dit doel een aantal weekendafsluitingen gepland voor verschillende delen van de N325 Pleyroute.

Verkeersmaatregelen

  • Gedurende de afsluiting wordt het doorgaande verkeer om Arnhem geleid vanaf knooppunt Ressen via de A15, A50 en A12 naar het Knooppunt Velperbroek.
  • Lokaal verkeer in Arnhem wordt vanaf het Nijmeegseplein via de Nijmeegseweg, Velperbuitensingel en Apeldoornseweg (N784) omgeleid naar de A12 aansluiting Arnhem Noord.
  • De omleidingsroutes staan met borden aangegeven.

Bedrijventerrein IJsseloord 2 is, komende vanaf het Knooppunt Velperbroek, gedurende het weekend van 9 tot en met 12 april bereikbaar vanaf het Lange Water en de IJsseloordweg.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "N325 Pleyroute gedeeltelijk afgesloten van 9 tot en met 12 april"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*